Kledingsponsor

De clubkleding van toerclub WTC Roden wordt voor de komende jaren gesponsord door:

Ter Veld Tweewielers

Tijdens de najaarvergadering is deze nieuwe sponsor bekend gemaakt. In het voorjaar van 2013 hebben Jelmer en Wilfred ter Veld (de eigenaren) een droom werkelijkheid doen worden en dat is een eigen fietsenzaak beginnen. Ze hebben een gedeelte van de electronicazaak Poeder, gevestigd aan de Kokswijk 1 A , verbouwd en daar hun fietsenzaak van gemaakt. Met een uitgebreid assortiment racefietsen en ATB-fietsen sluit hun sponsorschap mooi aan bij de doelstellingen van WTC Roden en dat is fietsplezier op alle niveaus! Echter, u kunt ook terecht bij de broers voor een ” gewone ” fiets, al dan niet met trapondersteuning. Ook draagt de firma Poeder Electronics bij in het sponsorschap.

Exclusief voor leden van WTC Roden: winterbeurt € 30,00. Maar ook: 10% korting op onderdelen, accessoires en kleding (m.u.v. actieartikelen).

Rodeo Wonen

Dertig jaar staat Rodeo Wonen ondertussen garant voor een totaalaanbod op het gebied van woninginrichting. Dat vloeren volop de aandacht krijgen aan de Kanaalstraat 25 is niet zo wonderlijk. Veel particulieren en bedrijven maakten niet alleen kennis met het kwaliteitsaanbod, maar zagen hun droomwensen eveneens vertaald in een perfect resultaat. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe aankleding voor uw interieur, dan hoeft u na een bezoek aan Rodeo Wonen niet verder te zoeken. Ga gerust eens langs. Rodeo Wonen, niet alleen meer voor Roden en omstreken, maar wel altijd dichtbij huis.

4Man Fashion

4Man Fashion is de mooiste herenmodezaak in Drenthe, waar modeplezier en gezelligheid voorop staat.

Fitnesscentrum Roden

Fitnesscentrum Roden is een eigentijds sportcentrum waar u verantwoord en veilig kunt sporten onder persoonlijke begeleiding van ervaren instructeurs. Stuk voor stuk goed opgeleide vakmensen met hart voor hun vak. Zij zorgen ervoor dat u kunt bewegen op een manier die bij ú past. Individueel of in groepsverband, recreatief of resultaatgericht: alles is mogelijk. Uw wensen staan altijd centraal. Op een prettige manier aan uw gezondheid en conditie werken tegen een betaalbare prijs in een opvallend gezellige omgeving. Dàt is waar Fitnesscentrum Roden voor staat. Kom kijken, laat u geheel vrijblijvend rondleiden en ervaar het zelf. Ze zien u graag!

(Winter-)seizoen abonnement voor leden extra voordelig!