Spinning, een goed alternatief om de winter te overbruggen

05 september, 2016

De donkere dagen staan weer voor de deur en naar alle waarschijnlijkheid zullen er minder kilometers op de fiets worden gemaakt. Om je conditie op peil te houden kun je de wintermaanden overbruggen met spinning of met de andere activiteiten die Fitnesscentrum Roden aanbied.

Fitnesscentrum Roden heeft een schitterende spinningzaal met een oplopende theatervloer met 30 permanent opgestelde spinningbikes. Het klimaatsysteem heeft ruim voldoende capaciteit en het geluid- en lichtsysteem is fantastisch. Achter de instructeur is een groot scherm geplaatst waarop de deelnemers extra informatie en inspiratie kunnen opdoen tijdens de training.

Leden van WTC kunnen de wintermaanden (6 maanden abonnement) komen sporten voor de prijs van een 12 maanden abonnement. Je betaald dan voor 1 maal per week €31,90 per maand en € 40,90 per maand als je vaker wilt sporten. Schrijf je in tijdens de Open Week (5 en 11 september) dan betaal je geen inschrijfgeld en sport je de maand september gratis. Je kunt dan ook gebruik maken van de andere voorzieningen zoals core-training (buik en rug) of specifieke krachttraining voor het fietsen al of niet met een persoonlijk trainingsschema.
Kijk op de website www.fitnesscentrumroden.nl voor de actuele lestijden.

FCRoden