WTC weekendtocht 2016

18 april, 2016

Beste wielervrienden,

Ook voor 2016 wordt de bekende WTC weekendtocht weer georganiseerd.

Na een goed geslaagd weekend van 2015 in Teutoburgerwald, is besloten ook dit jaar weer naar dit mooie fietsgebied te gaan. Een prachtig gebied voor de fanatieke klimmers onder ons, maar ook voor degenen die het liever wat rustiger aan willen doen. Want ook nu kunnen we de groep opsplitsen, zodat een ieder aan zijn trekken komt.

De weekendtocht staat gepland voor vrijdag 17 juni tot en met zondag 19 juni 2016. Heen en terugreis doen we met de auto(s) en de fietskar. De kosten zijn beraamd op ongeveer 120 euro. Dit is inclusief reiskosten, overnachting, ontbijt en 2x diner. Aanbetaling van 60 euro vóór 7 februari is verplicht.

Omdat we op een A locatie in het dorp Tecklenburg willen zitten, is het noodzakelijk dat we op tijd de accommodatie vastleggen. Tecklenburg is een leuk, gezellig dorp zodat we ons ’s avonds zeker niet hoeven te vervelen.

Wil je mee, geeft je dan zo snel mogelijk op. Je kunt je uiterlijk tot 6 februari aanmelden bij Bart Nijland, emailadres: bartengekenijland@hotmail.com

De aanbetaling van 60 euro moet dan overgemaakt zijn op rekening NL29ABNA0573266352 t.n.v. K. Bos onder vermelding van ‘Weekendtocht WTC 2016’.

Weekendcommissie