Lidmaatschap

Toerclub WTC Roden is voor man en vrouw, jong en oud en voor zowel de racefietser als de mountainbiker.

Naast dat je altijd samen kan trainingen en kan genieten van de andere voordelen binnen de vereniging kunt u bovendien gebruik maken van de voordelen van het lidmaatschap van de NTFU omdat deze is inbegrepen in de contributie van Toerclub WTC Roden.

Proefrit:

Stuur een mail en geef hierin aan wie u bent, wat voor een type fietser u bent, op welke dagen u kunt en u krijgt van ons een dag aangeboden om mee te fietsen!

Direct aanmelden:

De eenvoudigste en snelste manier om u aan te melden als lid van de WTC-Roden is om het online aanmeldingsformulier te gebruiken.

Adreswijziging doorgeven:

Adreswijzigingen (ook email) dienen tijdig te worden doorgegeven. Stuur een mail met uw oude en nieuwe gegevens naar de ledenadministratie.

Afmelden:

Afmelden van uw lidmaatschap doet u uiterlijk voor 1 september. Stuur een mail naar de ledenadministratie met een korte toelichting.

Voordelen lidmaatschap Toerclub WTC Roden

Een lidmaatschap van Toerclub WTC Roden is de perfecte kans om gezond en fit te blijven, maar brengt nog veel meer voordeel met zich mee. Hieronder de voordelen van een lidmaatschap van Toerclub WTC Roden voor u op een rijtje:

  • Wekelijkse trainingen met groepen van uw eigen conditieniveau
  • Met andere leden deelnemen aan toer/veldtoer tochten (tegen gereduceerde prijs)
  • Clubkleding tegen een gereduceerde prijs
  • Met andere leden deelnemen aan clubweekenden
  • Ontvangst van nieuwsbrief de “Raddraaier”

Omdat het lidmaatschap van de Nederlands Toer Fiets Unie (NTFU) is inbegrepen in de contributie van Toerclub WTC Roden profiteert u eveneens van:

  • Fietsschadeverzekering; U profiteert van de NTFU fietsschadeverzekering, waarbij de fiets standaard verzekerd is. Kijk voor meer informatie en voorwaarden op www.ntfu.nl
  • Fietssport Magazine*; U ontvangt zes maal per jaar het Fietssport Magazine. Dit magazine staat boordevol interessante informatie voor de sportieve fietser.
  • Gratis de NTFU toertochtenkalender en de mountainbiketochtenkalender*; Jaarlijks krijgt u de NTFU kalender een fietsevenementen kalender, voorheen onder de naam Toerfiets Evenementen Programma (TEP).Hierin staat informatie over alle 4.000 fietsevenementen die jaarlijks door de bij de NTFU aangesloten verenigingen worden georganiseerd. Daarnaast ontvangt u de mountainbikekalender met alle tochten die in Nederland worden georganiseerd.
  • Korting op deelname aan NTFU toertochten; De NTFU verenigingen en stichtingen organiseren jaarlijks ongeveer 4.000 toertochten. Als NTFU lid krijgt u minimaal € 1 korting op een eendaagse tocht en minimaal € 0,50 per dag korting op een meerdaagse tocht.

Kijk voor de voorwaarden en meer informatie op: www.NTFU.nl

Contributie

De contributie voor het seizoen 2023 wordt per jaar vooraf betaald en is als volgt vastgesteld.

Categorie Bedrag per jaar
Hoofdlidmaatschap € 52,50
Gezinslidmaatschap € 46,00

Bij dit bedrag is het lidmaatschap van de NTFU inbegrepen.

Een lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december en wordt stilzwijgend verlengd met een jaar. Wanneer midden in het lopend jaar het lidmaatschap wordt opgezegd, vindt er geen restitutie plaats van de contributie.

Betaling:

Contributie wordt sinds 2022 voldaan via automatische incasso. Bankrekeningnummer NL44 RABO 0355848031 t.n.v. Toerclub WTC Roden o.v.v. je lidnummer en/of je naam.

De contributie dient uiterlijk voor 1 februari van het kalenderjaar voldaan te zijn. Het herinneren om de contributie te voldoen werkt niet alleen kostenverhogend voor de vereniging, maar realiseer u dat al het werk door vrijwilligers wordt gedaan. Betaal dus op tijd zodat ook de vereniging aan haar financiële verplichtingen kan voldoen.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met:p

Penningmeester Toerclub WTC Roden. Stuur een mail naar de penningmeester